Manitou M50-4

Heftrucks

Wil je een Manitou M50-4 heftruck huren? Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de machineverhuur specialist van Nederland voor heftrucks.

Heb je de specificaties gelezen en weet je niet zeker of de Manitou M50-4 perfect aansluit op je werkzaamheden? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij kunnen je adviseren of deze heftruck goed aansluit op je wensen, eisen en werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Direct te huren

Merk Manitou
Hoogte 370 cm
Max. hijlast 5000 kg

Wij kunnen je ook helpen met het transporteren van je gehuurde heftruck. Naast het transporteren van heftrucks kunnen we ook rupskranen, mobiele kranen, rupsdumpers en wieldumpers op een locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we op korte termijn ondersteuning bieden, omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

Offerte aanvragen

Wil je graag een Manitou M50-4 heftruck met machinist huren? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag naar ons verstuurd, want dan kunnen we hier rekening mee houden in onze planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben wij ook de kennis en ervaring om de heftruck efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren voor het ondersteunen bij petrochemische projecten.

Offerte aanvragen

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Manitou M50-4 heftruck zonder machinist huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

En wat als er iets stuk gaat? Dan kunnen we snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen