Manitou MRT 2150

Verreikers

Wil je een Manitou MRT 2150 verreiker huren? Wij zijn al meer dan 40 jaar de machineverhuur specialist van Nederland voor verschillende soorten machines zoals verreikers.

Onze verreikers zijn breed inzetbaar omdat we verschillende verreikers ins ons machinepark hebben die perfect aansluit op je wensen en eisen.

Weet je niet zeker of de Manitou MRT 2150 perfect aansluit op je project? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij adviseren je graag!

Offerte aanvragen

Direct te huren

Merk Manitou
Hoogte 1700 cm
Max. hijlast 5000 kg

Wij kunnen je ook helpen met het transport van je gehuurde verreiker. Naast het transporteren van verreikers kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, graafmachines, rupsdumpers en wieldumpers op locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we je bij spoedklussen op korte termijn ondersteunen met machines en machinisten omdat we een groot team hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

Offerte aanvragen

Wil je graag een Manitou MRT 2150 verreiker met machinist huren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag invult en opstuurt. Dan kunnen we rekening met je houden in de planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben ze ook de kennis en ervaring om de verreiker efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren voor het ondersteunen bij petrochemische projecten.

Offerte aanvragen

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Manitou MRT 2150 verreiker los huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

Wat als er iets kapot gaat? Ook dan kunnen onze monteurs snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen de machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen