Atlas Terex TW85

Wil je een Atlas Terex TW85 mobiele kraan huren? Wij zijn al meer dan 40 jaar de machineverhuur specialist van Nederland voor mobiele kranen.

Onze mobiele kranen zijn breed inzetbaar omdat we voor alle verschillende scenario’s een mobiele kraan hebben die perfect aansluit op je wensen en eisen. Van grote en zware kranen tot kleine kranen.

Weet je niet zeker of de Atlas Terex TW85 perfect aansluit op je project? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij kunnen je voorzien van advies op maat.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Atlas
Eigen gewicht 8400 kg
Vermogen 91 pk
Breedte 245 cm
Hoogte 293 cm
Bakinhoud 348 liter

Transport

Wij kunnen je ook helpen met transport van je gehuurde kraan. Naast het transporteren van mobiele kranen kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, graafmachines, rupsdumpers en wieldumpers op locatie bezorgen. En na de huurperiode komen we de machine weer ophalen.

Ook kunnen we voor spoedklussen op korte termijn machines en machinisten voor je beschikbaar stellen omdat we een groot team machinisten hebben en we samenwerken met vaste transporteurs die op korte termijn beschikbaar zijn.

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Atlas Terex TW85 mobiele kraan met machinist huren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Vergeet dit niet te melden voordat je een offerte aanvraag verstuurd. Dan kunnen wij daar in onze planning rekening mee houden.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben wij ook de kennis en ervaring om de mobiele kraan efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten dus ook inhuren voor het ondersteunen bij petrochemische projecten.

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Atlas Terex TW85 mobiele kraan zonder machinist huren.

En als er iets kapot gaat? Ook dan kunnen onze monteurs snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet, kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen de machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine