Messersi TCH 1000

Wil je een Messersi TCH 1000 rupsdumper huren? Als machineverhuurbedrijf hebben we meer dan 40 jaar ervaring en zijn we dé verhuurspecialist van Nederland voor rupsdumpers.

Al onze rupsdumpers zijn van goede kwaliteit en een goede aanvulling voor je werkzaamheden.

Weet je niet zeker of de Messersi TCH 1000 perfect aansluit op je wensen en eisen? Bel dan gerust met één van onze experts voor advies op maat. Wij helpen je graag!

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Merssersi
Eigen gewicht
Vermogen 20.5 pk
Breedte 98 cm
Hoogte
Bakinhoud

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van de rupsdumper die je bij ons huurt,omdat we samenwerken met vaste partners. Naast het transporteren van kleine machines als rupsdumpers en wieldumpers kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen en rupsgraafmachines op een locatie naar keuze brengen. Na de huurperiode komen we hem dan ook weer ophalen.

Wist je dat we je ook kunnen helpen met machinisten en machines als je een spoedklus hebt? Wij kunnen snel handelen omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Messersi TCH 1000 rupsdumper met machinist huren? Dat kan natuurlijk. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag doet. Dan kunnen we hier rekening mee houden in onze planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben onze machinisten ook de kennis en ervaring om een rupsdumper efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren als ondersteuning bij petrochemische projecten.

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Messersi TCH 1000 rupsdumper los huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

En wat als er iets kapot gaat? Dan kunnen onze monteurs snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet, kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine