Komatsu PC138US-8

Wil je een Komatsu PC138US-8 rupskraan met lmb huren? Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de machineverhuur specialist van Nederland voor rupskranen met lmb.

Al onze rupskranen zijn standaard uitgerust met lmb, ook wel last moment beveiliging genoemd.

Weet je niet zeker of de Komatsu PC138US-8 perfect aansluit op je werkzaamheden? Bel dan gerust met één van onze experts. Want we hebben verschillende mobiele-, en rupskranen beschikbaar.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Komatsu
Eigen gewicht 13500 – 15000 kg
Vermogen 136 pk
Breedte 249 cm
Hoogte 281 cm
Bakinhoud 800 liter

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van je gehuurde rupskraan. Naast het transporteren van rupskranen kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, rupsdumpers en wieldumpers op een locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we spoedklussen op korte termijn voor je uitvoeren omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

 

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Komatsu PC138US-8 rupskraan huren? Dat kan dat alleen i.c.m. een machinist.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben we ook de kennis en ervaring om de rupskraan efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten i.c.m. machines dus ook inhuren als je ondersteuning nodig hebt voor petrochemische projecten.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine