Liebherr R926

Wil je een Liebherr R926 rupskraan met lmb huren? Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de machineverhuur specialist van Nederland voor rupskranen met lmb.

Al onze rupskranen zijn standaard uitgerust met lmb, ook wel last moment beveiliging genoemd.

Weet je niet zeker of de Liebherr R926 perfect aansluit op je werkzaamheden? Bel dan gerust met één van onze experts. Want we hebben verschillende mobiele-, en rupskranen beschikbaar.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Liebherr
Eigen gewicht 26500 – 28450 kg
Vermogen 200 pk
Breedte 284 cm
Hoogte 309 cm
Bakinhoud 1750 liter

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van je gehuurde rupskraan. Naast het transporteren van rupskranen kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, rupsdumpers en wieldumpers op een locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we spoedklussen op korte termijn voor je uitvoeren omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

 

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Liebherr R926 rupskraan huren? Dat kan dat alleen i.c.m. een machinist.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben we ook de kennis en ervaring om de rupskraan efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten i.c.m. machines dus ook inhuren als je ondersteuning nodig hebt voor petrochemische projecten.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

 

Offerte aanmaken

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine