Bergmann 2040R

Wil je een Bergmann 240R wieldumper huren? Als machineverhuurbedrijf hebben we meer dan 40 jaar ervaring en zijn we dé verhuurspecialist van Nederland voor wieldumpers.

Al onze wieldumpers zijn van goede kwaliteit en een goede aanvulling voor je werkzaamheden.

Weet je niet zeker of de Bergmann 240R perfect aansluit op de werkzaamheden die je ermee wil uitvoeren? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij adviseren je graag.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Bergmann
Eigen gewicht 2800 kg
Vermogen 49 pk
Breedte 187 cm
Hoogte
Bakinhoud 1,5 m3 tot 2,3 m3

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van de wieldumper die je bij ons huurt. Naast het transporteren van kleine machines als wieldumpers en rupsdumpers kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen en rupsgraafmachines op een locatie naar keuze brengen. Na de huurperiode komen we hem dan ook weer ophalen.

Wist je dat we machines en machinisten ook op korte termijn voor je beschikbaar kunnen stellen? Wij kunnen snel handelen omdat we een groot team machinisten, veel machines en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn. Dus heb je een spoedklus? Neem dan gerust contact met ons op!

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Bergmann 240R wieldumper met machinist huren? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag doet. Dan kunnen we hier rekening mee houden in onze planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben onze machinisten ook de kennis en ervaring om een wieldumper efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren als je ondersteuning nodig hebt bij petrochemische projecten.

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je ook een Bergmann 240R wieldumper los huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

En als er iets kapot gaat? Ook dan kunnen onze monteurs snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet, kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine