Cappellotto CAP BORA 3200

Wil je een Cappellotto CAP BORA 3200 zuigwagen huren? Wij zijn al meer dan 40 jaar de machineverhuur specialist van Nederland voor verschillende soorten machines zoals zuigwagens.

Onze zuigwagens zijn breed inzetbaar omdat we verschillende zuigwagens in ons machinepark hebben die perfect aansluit op je wensen en eisen.

Weet je niet zeker of de Cappellotto CAP BORA 3200 perfect aansluit op je project? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij adviseren je graag!

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Cappellotto
Eigen gewicht
Vermogen
Breedte
Hoogte
Bakinhoud

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van je gehuurde zuigwagen. Naast het transporteren van zuigwagens kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, graafmachines, rupsdumpers en wieldumpers op locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we je bij spoedklussen op korte termijn ondersteunen met machines en machinisten omdat we een groot team hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Cappellotto CAP BORA 3200 zuigwagen met machinist huren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag invult en opstuurt. Dan kunnen we rekening met je houden in de planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben ze ook de kennis en ervaring om de zuigwagen efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren voor het ondersteunen bij petrochemische projecten.

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Cappellotto CAP BORA 3200 zuigwagen los huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

Wat als er iets kapot gaat? Ook dan kunnen onze monteurs snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen de machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine