Flexibiliteit: Opschalen van 4 naar 8 machines in Moerdijk.

Er werd groot onderhoud gepleegd en met onze machines hebben wij ook een mooie bijdrage mogen leveren. Met mobiele kranen zijn we voor een groot deel verantwoordelijk geweest voor het interne transporten.

In de periode september tot en met november 2019 zijn we actief geweest tijdens een fabrieksstop in Moerdijk. 

 

Ondanks onvoorziene omstandigheden snel kunnen schakelen

 

Er komt altijd veel kijken bij een onderhoudsstop van een fabriek. Door onvoorziene omstandigheden tijdens het project bleek dat het aantal ingehuurde kranen (4) niet meer voldoende was voor dit project. 

Wij hebben toen gekeken naar de beschikbaarheid van ons machinepark en uiteindelijk 8 machines kunnen aanbieden! Precies wat er nodig was om de opdracht op tijd af te kunnen ronden. 

 

Diensten van 2x 10 uur per dag

 

Door de tijdsdruk die op zo’n groot project staat, werken wij met zowel dag- als nachtdiensten. Zo waren er 20 uur per werkdag jongens van ons aan het bezig met de interne transporten. Ze wisselden elkaar af in diensten van twee keer 10 uur.  

Ook geïnteresseerd in het huren van onze machines inclusief gediplomeerde chauffeurs? We beschikken over een machinepark van zo’n 100 verschillende machines, waaronder mobiele kranen, rupskranen, tractoren, knijperwagens, heftrucks en meer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.