Inzet van autolaadkraan bij grote fabrieksstop in Pernis

Ook dit najaar hield een grote olie raffinaderij in Pernis de jaarlijkse onderhoudsstop bij maar liefst 3 fabrieken tegelijk. We zijn blij dat we na het succes van dit voorjaar nu weer een bijdrage mochten leveren.

In grote lijnen hebben we in de maanden september tot en met november dezelfde werkzaamheden verricht als dit voorjaar.

Lange afstand hijswerk door autolaadkraan

We hebben ditmaal onze autolaadkraan kunnen inzetten voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden. Met name op beperkt toegankelijke terreinen biedt een autolaadkraan voordeel om zware of volumineuze ladingen eenvoudig en snel te kunnen laden / lossen of plaatsen. De vrachtwagens die zijn uitgerust met een autolaadkraan worden dan ook voornamelijk voor transporten in de bouw en industrie ingezet.

 

De capaciteiten variëren van 7 tm, handig voor het laden en lossen van licht hulpmaterieel, tot en met 110 tm kranen, die mede vanwege de lange mastlengtes ook zeer goed inzetbaar zijn voor diverse hijswerkzaamheden.

Ook een autolaadkraan nodig voor jouw project?

Wij kunnen tot en met 110tm aan capaciteit leveren qua autolaadkranen.

 

Ook geïnteresseerd in het huren van onze machines inclusief gediplomeerde chauffeurs? We beschikken over een machinepark van zo’n 100 verschillende machines, waaronder  autolaadkranen, mobiele kranen, rupskranen, tractoren, knijperwagens, heftrucks en meer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

CTA Machine