Jaarlijkse fabrieksstop Moerdijk ondanks corona goed afgerond

Er werd in de maanden maart en april 2020 groot onderhoud gepleegd tijdens een fabrieksstop in Moerdijk (twee fabrieken in totaal). Samen met ruim 700 andere contractors hebben ook wij met onze machines een mooie bijdrage mogen leveren. Met mobiele graafmachines zijn we deels verantwoordelijk geweest voor de interne transporten en graafwerkzaamheden.

Systematisch te werk met 7 mobiele graafmachines

De werkzaamheden zijn in maart gestart, toen de eerste twee fabrieken voor onderhoud stil werden gelegd.

Door de tijdsdruk die op zo’n groot project staat, werken wij met zowel dag- als nachtdiensten. Onze jongens zijn met 7 mobiele graafmachines verantwoordelijk geweest voor interne transporten; 4 tijdens de dagdiensten en 3 tijdens de nachtdiensten. Ook zijn 9 van onze platte wagens ingezet.

Ondanks COVID-19 toch afgerond

Een groot deel van de werkzaamheden hebben zich tijdens de corona uitbraak voltrokken. Een rare tijd, maar door goed overleg met de opdrachtgever en de nodige maatregelen, hebben we de opdracht gelukkig gewoon kunnen afmaken.

De derde fabrieksstop in Moerdijk die oorspronkelijk in juni 2020 op de planning stond, is uitgesteld en zal september 2020 worden uitgevoerd.

Ook een machine nodig?

Ook geïnteresseerd in het huren van onze machines inclusief gediplomeerde chauffeurs? We beschikken over een machinepark van zo’n 100 verschillende machines, waaronder mobiele kranen, rupskranen, tractoren, knijperwagens, heftrucks en meer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

CTA Machine