Mobiele graafmachine wordt steeds completer

Het aantal opties dat standaard wordt gemonteerd of meegeleverd op een mobiele graafmachine, blijft maar groeien, met alle voordelen van dien.

Denk aan standaards als een dubbele giek, een draaikantelstuk, extra dubbelwerkende functies, brede banden, stevige spatborden, giekdemping, led-werklampen, een flink dozerblad met trekhaak, een automatisch smeersysteem en betere opstapjes.

Comfort voor de machinist

De machine is natuurlijk niet compleet zonder machinist. Nu machinisten schaarser worden en dus moeilijker te krijgen zijn, zijn de goede moeilijker vast te houden. Het welzijn van de machinist speelt dus ook een belangrijke rol bij de overweging om de graafmachine voor hem(of haar natuurlijk) passend uit te rusten, met een luxere stoel, een verchroomde uitlaat, een goede klimaatregeling ect. Als een machinist plezierig werkt, straalt hij dat ook uit naar opdrachtgevers. Bovendien ga je zo duurzamer met het personeel om.

De mobiele kranen van Van der Pols zijn standaard voorzien van LMB en we kunnen ze helemaal op maat aanpassen naar de eisen van de petrochemische industrie. Wij werken eraan om onze machines te optimaliseren voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden.

Bron: Grondig.com