Onze nieuwe Manitou MRT2150 ingezet bij groot onderhoud in Pernis

In de laatste fase van de grote fabrieksstop van een raffinaderij in Pernis hebben we wederom een mooie bijdrage mogen leveren aan de werkzaamheden omtrent het onderhoud. De werkzaamheden vonden plaats van half april tot eind juni 2020.

Nieuwe verreiker van Manitou MRT2150

Voor dit project zijn wij met vier mobiele graafmachines, twee verreikers, twee heftrucks, twee tractoren, tien platte wagens en één transportcoördinator actief geweest om de interne transporten op de raffinaderij in goede banen te leiden. Ook werd onze autolaadkraan regelmatig gebruikt voor speciale hijsklussen.

Eén van de verreikers die we hebben ingezet is onze nieuwe Manitou MRT2150, die onlangs aan ons machinepark is toegevoegd. Een verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen.

 

Ondanks COVID-19 toch afgerond

Fabrieken zijn van binnen en buiten geïnspecteerd en verbeterd. De werkzaamheden zijn ondanks COVID-19 succesvol afgerond en de installaties zijn weer klaar voor de toekomst.

Ook geïnteresseerd in het huren van onze machines inclusief gediplomeerde chauffeurs? We beschikken over een machinepark van zo’n 100 verschillende machines, waaronder mobiele kranen, rupskranen, tractoren, knijperwagens, heftrucks en meer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

CTA Machine