Machineverhuur op maat voor zakelijke klanten

Ben je op zoek naar een machineverhuur bedrijf? Dan zijn we de partij die jou graag helpen. Van autolaadkranen tot verreikers voor grote en kleine projecten.

Ben je op zoek naar rupsgraafmachines, mobiele graafmachines, heftrucks, verreikers, rupsdumpers, wieldumpers, autolaadkranen of zuigwagens? Dan hebben we de machines die je nodig hebt voor je petrochemie, bouw of landbouw project. Onze machinisten en machines staan voor je klaar!

 

Van der Pols machineverhuur al sinds 1982

Al sinds 1982 verhuren we machines aan verschillende zakelijke klanten. Van landbouwmachines tot machines die geschikt zijn voor de petrochemische industrie. Dit doen we voor klanten zoals Shell, BP en Esso.

Onze machines en machinisten bewijzen al 39 jaar dat we de partij zijn voor al je machineverhuur. Van autolaadkranen tot zuigwagens.

Dé specialist in machineverhuur voor de petrochemische industrie en agrarische sector

Wist je dat we sinds 1982 uitgegroeid zijn tot één van de de grootste machineverhuurders van Nederland?? Wij verhuren machines die perfect aansluiten op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden in deze sector.

Naast het huren van machines zonder machinist, kan je de machines ook huren met machinist. Ideaal als je zelf handen te kort komt of tijdelijk een specialist nodig hebt.

Ons assortiment machines:

Mobiele kranen met LMB

Rupskranen (evt. met LMB-systeem)

Tractoren

Knijperwagens

Oprijwagens

Trekker met oplegger

Rupsdumpers

Shovels

Heftrucks

Platte wagens

Wieldumper

Verreikers

Autolaadkranen

Zuigwagens

Advies op maat nodig? Bel ons!

Heb je een specifiek project maar weet je niet welke machines je nodig hebt? Dan helpen onze professionals je graag met advies op maat.

Wil je graag geadviseerd worden door onze adviseurs? Bel dan naar 010 416 22 45.

Weet je al precies welke machines je wilt huren? Dan kan je uiteraard ook een offerte aanvragen.

Kan je de machines met een machinist huren?

Je kan bij ons ook een machinist inhuren. Dit is ideaal als je zelf geen geschikte machinist hebt voor de machine die je bij ons wilt huren of als je handen te kort komt. Onze machinisten zijn goed getraind, beschikken over de juiste certificaten en hebben de ervaring om je project op rolletjes te laten lopen. En met meer dan 45 machinisten is er altijd één die perfect past bij je project.

Deze bedrijven in de petrochemie industrie gingen je al voor:

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier hiernaast. Wij nemen je aanvraag dan direct in behandeling en komen er z.s.m. bij je op terug.

Heb je een specifieke vraag of wil je gewoon meer informatie over onze werkwijze of machines? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

010 416 22 45
info@avanderpolsmachineverhuur.nl

 

Waarom van der Pols machineverhuur?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Ruim aanbod aan machines
  • Met of zonder machinist
  • Van landbouw tot petrochemie
  • Advies op maat