Wieldumper huren? Maak zwaar werk licht!

Wil je een wieldumper huren? Met meer dan 40 jaar ervaring, een groot machinepark en meer dan 45 machinisten ondersteunen wij zakelijke klanten door heel Nederland. Van een lokaal bouwbedrijf tot grote bedrijven als BP en Vopak in de petrochemie industrie.

Wil je graag geadviseerd worden, een vraag stellen of heb je op korte termijn een wieldumper nodig voor je project? Neem dan contact met ons op en onze experts staan je graag te woord!

CTA Machine

Bergmann 2040R

Waarom een wieldumper huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Met of zonder machinist
✔︎ Wieldumper geschikt voor normaal- en ruw terrein
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange doorlooptijd projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar actief als wieldumper verhuurder

Wie is A. Van der Pols?

Onze hoofdvestiging is in Pernis, maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland voor verschillende soorten zakelijke klanten. Voor grote en kleine bedrijven in de petrochemische industrie en in de bouwsector. Maar we kunnen je ook ondersteunen bij sloopprojecten en landbouwwerkzaamheden.

Naast het verhuren van wieldumpers verhuren we ook andere machines als rupsgraafmachines, mobiele kranen, zuigwagens en heftrucks. Benieuwd geworden welke machines je nog meer bij ons kan huren? Bekijk dan onze machineverhuur pagina. Hier vind je een compleet overzicht van ons machinepark.

 

Wieldumpers met of zonder machinist

Heb je tijdelijk een wieldumper nodig en wel een machinist tot je beschikking die de machine kan besturen? Dan begrijpen we dat je ook een wieldumper zonder een machinist wilt huren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een wieldumper in combinatie met een machinist te huren. Ook voor andere machines hebben we machinisten die deze vakkundig kunnen besturen.

Wij vinden veiligheid, ervaring en kwaliteit belangrijk en daarom zijn onze machinisten VCA *2 gecertificeerd en zijn zij bevoegd om een wieldumper te besturen. En met meer dan 45 machinisten is er altijd wel één die perfect aansluit op de machine, de sector en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Wist je dat we ook machinisten hebben met een TCVT certificaat? Wij kunnen je dus ook ondersteunen met zware materialen en objecten die meer dan 10.000 KG wegen.

 

Transport op maat

Heb je zelf geen transportmogelijkheid? Ook dan kunnen we je helpen omdat we samenwerken met vaste transportpartners. Zij hebben meerdere vrachtwagens en chauffeurs voor ons klaar staan, zodat we altijd in korte tijd transport voor je kunnen regelen en de machine naar de afgesproken locatie brengen.

 

Ook voor spoedklussen!

Heb je op korte termijn een machine en/of machinist nodig? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we in korte tijd een machine, machinist en transport voor je regelen.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Actief door heel Nederland

Onze thuisbasis is in Pernis maar onze machinisten en machines zijn door heel Nederland actief. Van het ondersteunen van een lokaal bouwbedrijf in Putten tot het ondersteunen van grote klanten als Shell in de Petrochemie industrie.

Wij kunnen je ondersteunen met de machine, het transport en een ervaren machinist. Jij kan je dan blijven focussen op de taken die nog uitgevoerd moeten worden.

Wil je een wieldumper huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een wieldumper huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bel je liever of heb je op korte termijn een wieldumper nodig? Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine