Autolaadkraan huren?

Overweeg je het huren van een autolaadkraan? Bij A. Van der Pols bieden we al meer dan 40 jaar ondersteuning aan zakelijke klanten in diverse sectoren, waaronder landbouw, transport en de petrochemische industrie, met onze ervaren machinisten en hoogwaardige machines.

Heb je vragen, behoefte aan deskundig advies of wil je binnenkort een autolaadkraan huren voor je project? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je te helpen!

 

CTA Machine

Palfinger PK 110002-SH

Palfinger PK 92002-SH

Waarom zou je een autolaadkraan huren bij A. Van der Pols?

  • Mogelijkheid om een autolaadkraan te huren met of zonder machinist
  • Haal en brengservice
  • Geschikt voor zowel korte als langlopende projecten
  • Spoedklussen worden ook ondersteund
  • Onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland
  • Meer dan 40 jaar ervaring als verhuurder van autolaadkranen

 

Over A. Van der Pols:

Hoewel ons hoofdkantoor in Pernis Rotterdam gevestigd is, ondersteunen onze autolaadkranen en machinisten zakelijke klanten in heel Nederland. Dit varieert van lokale transportbedrijven die tijdelijk extra autolaadkranen nodig hebben tot grote klanten zoals Vopak en BP.

Onze autolaadkranen worden ingezet in de petrochemische industrie, bij sloopprojecten en in de logistiek.

Naast autolaadkranen verhuren we ook andere machines, zoals rupsgraafmachines, verreikers en mobiele kranen.

Wil je weten welke machines we nog meer aanbieden?

Neem dan een kijkje op onze pagina voor machineverhuur, waar je ons volledige assortiment kunt vinden.

 

Autolaadkraan huren met of zonder machinist:

Veiligheid en ervaring zijn onze prioriteit. Onze machinisten zijn allemaal VCA-gecertificeerd en beschikken uiteraard over een certificaat voor het bedienen van autolaadkranen. Wist je dat we ook machinisten hebben met een TCVT-certificaat? Hierdoor kunnen we je zelfs ondersteunen bij het hanteren van materialen en objecten die meer dan 10 ton wegen.

Met ons uitgebreide machinepark en meer dan 45 ervaren machinisten kunnen we je helpen bij diverse projecten. Elke machinist heeft zijn eigen specialisme, wat betekent dat we altijd een expert hebben die je kan bijstaan bij je specifieke werkzaamheden. Als je tijdelijk een autolaadkraan nodig hebt zonder machinist, is dat ook mogelijk.

 

Met spoed een autolaadkraan huren?

Heb je een spoedklus? Bel ons direct op 010 416 22 45. Vaak kunnen we snel een autolaadkraan, een machinist en het benodigde transport naar jouw locatie regelen. Neem contact met ons op, zodat we je direct kunnen assisteren.

 

Actief in heel Nederland:

Hoewel ons machinepark in Pernis Rotterdam is gevestigd, zijn onze machinisten en machines actief door heel Nederland. Van Goes tot Maastricht en van Zwolle tot Groningen.

We kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en een ervaren machinist, zodat jij je kunt concentreren op het leiden van je project.

 

Overweeg je het huren van een autolaadkraan bij A. Van der Pols?

Als je vragen hebt, advies nodig hebt of een autolaadkraan wilt huren, neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Als je liever belt of als je op korte termijn een autolaadkraan nodig hebt, kun je ons bereiken op 010 416 22 45. We staan klaar om je te helpen.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine