Onze nieuwe Manitou MRT2150 ingezet bij groot onderhoud in Pernis

In de laatste fase van de grote fabrieksstop van een raffinaderij in Pernis hebben we wederom een mooie bijdrage mogen leveren aan de werkzaamheden omtrent het onderhoud. De werkzaamheden vonden plaats van half april tot eind juni 2020.

Onderhoud Pernis dankzij speciale corona maatregelen toch afgerond

Half april zijn wij, samen met andere betrokken aannemers, begonnen met groot onderhoud in Pernis. Tijdens een groot onderhoud, bij een raffinaderij Turn Around genoemd, gaan de fabrieken tijdelijk uit bedrijf. De industrie plant deze onderhoudsstops jaren van tevoren om precies te weten wat er moet gebeuren.

Mobiele graafmachine in actie tijdens onderhoudsstop Pernis

Na een jaar voorbereiden is er in mei de eerste fabriek van onze klant uit bedrijf gehaald voor groot onderhoud. Tijdens deze stop zijn onder andere vaten, torens en warmtewisselaars geïnspecteerd, vervangen en gereinigd.

Jaarlijkse fabrieksstop Moerdijk ondanks corona goed afgerond

Er werd in de maanden maart en april 2020 groot onderhoud gepleegd tijdens een fabrieksstop in Moerdijk (twee fabrieken in totaal). Samen met ruim 700 andere contractors hebben ook wij met onze machines een mooie bijdrage mogen leveren. Met mobiele graafmachines zijn we deels verantwoordelijk geweest voor de interne transporten en graafwerkzaamheden.

Voordelen van een rupskraan

Rupsbanden of niet? Wij leggen in dit blogitem uit in welke gevallen je het best kunt kiezen voor normale banden of een rupskraan.

Graafmachines, wie is er verantwoordelijk voor de veiligheid?

Een graafmachine is een machine die vraagt om een kundige omgang. Wie is er wanneer verantwoordelijk voor de veiligheid van machine, chauffeur en omgeving?

Kranen

Flexibiliteit: Opschalen van 4 naar 8 machines in Moerdijk

Er werd groot onderhoud gepleegd en met onze machines hebben wij ook een mooie bijdrage mogen leveren. Met mobiele kranen zijn we voor een groot deel verantwoordelijk geweest voor het interne transporten.

Grondwerk bij hoogspanningsstation in Krimpen aan de IJsel

Of wij alleen maar werkzaam zijn tijdens fabrieksstops in de Botlek of Pernis? Zeker niet! We hebben met onze machines werkzaamheden verricht bij een hoogspanningsstation in Krimpen aan de IJsel. 

Inzet van autolaadkraan bij grote fabrieksstop in Pernis

Ook dit najaar hield een grote olie raffinaderij in Pernis de jaarlijkse onderhoudsstop bij maar liefst 3 fabrieken tegelijk. We zijn blij dat we na het succes van dit voorjaar nu weer een bijdrage mochten leveren.

Drie verschillende opdrachtgevers tijdens fabrieksstop op de Maasvlakte

Tijdens een fabrieksstop van een chemische fabriek op de Maasvlakte hebben we een bijdrage mogen leveren in de maanden oktober en november 2019.