Kranen

Flexibiliteit: Opschalen van 4 naar 8 machines in Moerdijk

Er werd groot onderhoud gepleegd en met onze machines hebben wij ook een mooie bijdrage mogen leveren. Met mobiele kranen zijn we voor een groot deel verantwoordelijk geweest voor het interne transporten.

Grondwerk bij hoogspanningsstation in Krimpen aan de IJsel

Of wij alleen maar werkzaam zijn tijdens fabrieksstops in de Botlek of Pernis? Zeker niet! We hebben met onze machines werkzaamheden verricht bij een hoogspanningsstation in Krimpen aan de IJsel. 

Inzet van autolaadkraan bij grote fabrieksstop in Pernis

Ook dit najaar hield een grote olie raffinaderij in Pernis de jaarlijkse onderhoudsstop bij maar liefst 3 fabrieken tegelijk. We zijn blij dat we na het succes van dit voorjaar nu weer een bijdrage mochten leveren.

Drie verschillende opdrachtgevers tijdens fabrieksstop op de Maasvlakte

Tijdens een fabrieksstop van een chemische fabriek op de Maasvlakte hebben we een bijdrage mogen leveren in de maanden oktober en november 2019.

De 10 grootste graafmachines ter wereld

Groot, groter grootst! Deze joekels zijn wel van een ander kaliber dan de graafmachines die wij in ons machinepark hebben. Dit zijn de grootste grafmachines ter wereld.

Chauffeur rijdt 1,6 km achteruit met 65 ton lading. Doe jij het hem na?

Een Belgische chauffeur voerde onlangs een wel heel bijzondere manoeuvre uit. Hij reed 1,6 kilometer achteruit, met 65 ton lading én door een smal straatje.

Mobiele graafmachine wordt steeds completer

Het aantal opties dat standaard wordt gemonteerd of meegeleverd op een mobiele graafmachine, blijft maar groeien, met alle voordelen van dien.

Strakke planningen voor fabrieksstop bij meerdere raffinaderijen in Pernis

In het voorjaar van 2019 hield een olieraffinaderij een grote fabrieksstop om onderhoud uit te kunnen voeren aan meerdere fabrieken te gelijk. De productie werd in die fabrieken stilgelegd, zodat onderdelen van de fabrieken grondig konden worden nagekeken. Er zijn altijd veel bedrijven betrokken bij zo’n grote operatie. Ook wij hebben een bijdrage mogen leveren. 

Mobiele kranen voor de grootste fabrieksstop ooit van raffinaderij

Eerder dit jaar hield een grote olieraffinaderij zijn grootste fabrieksstop ooit. In ruim 3 maanden zijn in totaal 100 bedrijven betrokken geweest bij dit project. Ook wij hebben hier een mooie bijdrage aan mogen leveren. Voor groot onderhoud aan de raffinaderijen moeten de fabrieken van tijd tot tijd worden stilgelegd. We spreken dan van een onderhoudsstop of fabrieksstop. 

Interne transporten bij de bouw van de fabriek voor schonere olieproducten

Wij hebben een mooie bijdrage mogen leveren aan de bouw van de nieuwe fabriek in de Botlek. Een grote handelaar in gas en olie is de afgelopen twee jaar hard bezig geweest met het realiseren van de fabriek voor de productie van schonere olieproducten, zoals diesel of smeerolie.