Drie verschillende opdrachtgevers tijdens fabrieksstop op de Maasvlakte

Tijdens een fabrieksstop van een chemische fabriek op de Maasvlakte hebben we een bijdrage mogen leveren in de maanden oktober en november 2019.

Tijdens een fabrieksstop van een chemische fabriek op de Maasvlakte hebben we een bijdrage mogen leveren in de maanden oktober en november 2019. Tijdens zo’n stop wordt de productie van de fabriek tijdelijk stilgelegd om groot onderhoud uit te voeren. Er zijn altijd veel verschillende bedrijven betrokken bij zo’n grote operatie.

Eén project met drie verschillende opdrachtgevers

Doordat er zoveel contractors en bedrijven tegelijkertijd werkzaamheden uitvoeren tijdens zo’n onderhoudsstop, zijn er ook veel machines nodig. Het is dan ook niet gek dat er drie van onze opdrachtgevers ook betrokken waren bij deze stop. Zes van onze chauffeurs zijn met mobiele kranen en heftrucks voor drie opdrachtgevers aan de slag gegaan tijdens één fabrieksstop.

 

20-uursdiensten voor snelle oplevering

Door de tijdsdruk die achter zo’n project staat, is het gebruikelijk om ‘s nachts door te werken. Onze jongens hebben met diensten van 2x 10 uur er voor gezorgd dat alles volgens planning is verlopen. Zo hebben ze het werk voor de drie opdrachtgevers op tijd kunnen afronden.

Ook geïnteresseerd in het huren van onze machines inclusief gediplomeerde chauffeurs? We beschikken over een machinepark van zo’n 100 verschillende machines, waaronder mobiele kranen, rupskranen, tractoren, knijperwagens, heftrucks en meer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

CTA Machine